Retourneren en annuleren van digitale producten die via email geleverd worden door EANnummer.nl/eu/com:

Na het afronden van de bestelling, registratie en betaling stuurt EANnummer.nl/eu/com u per WeTransfer een 7 dagen geldige download link toe.

Daarmee kunt u de volgende bestanden downloaden: Een lijst met de door u aangekochte EAN codes (in .TXT formaat), de BARcodes daarvan in .JPG en .EPS formaat (dat zijn de streepjescode afbeeldingen), uw BTW rekening en uw persoonlijk Eigendomscertificaat, beiden in PDF formaat.

LET OP: Na het openen van bovenstaande download link is annuleren of retourneren niet meer mogelijk. Het betreft hier immers een product wat uniek voor u samengesteld is en dat wettelijk onder diensten valt, daardoor kan, na het openen van de downloadlink, hetzelfde product niet meer aan anderen verkocht worden.

Mocht u de bestelling willen annuleren, dan is dat enkel mogelijk als u dat ons, binnen 7 dagen na ontvangst van de downloadlink in uw mailbox, per email laat weten.

Na controle en goedkeuren zullen wij het door u betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen op dezelfde rekening terugstorten. Ter controle dient u ons het rekening nummer en de tenaamstelling van die rekening, tezamen met uw annuleringsopdracht, aan ons door te geven.

Wij zullen de ontvangst van uw annulering per e-mail aan u bevestigen.

Aan het annuleren en terugbetalen van uw bestelling zijn voor u geen kosten verbonden.