Wat zijn CiEANs(TM)?

Een toepassingsvoorbeeld van een CiEAN(TM) vindt u in uw supermarkt. Als u groente of fruit of andere onverpakte producten op een klanten weegschaal afweegt, dan krijgt u een sticker die u op de verpakking moet plakken. De EAN code op deze sticker is een CiEAN(TM).

CiEANs(TM) is de afkorting van "Company-internal EAN numbers"

Onze 8 en 13 cijferige CiEANs(TM) volgen de code opbouw van de EAN codes van GS1.

Net zoals bij GS1 codes zijn onze codes dus ook omzetbaar en scanbaar als BAR en QR codes maar zijn uitsluitend bedoeld voor intern gebruik in organisaties.

Net als alle overige EAN achtigen beginnen onze CiEANs(TM) ook met een 3 cijferige startcode.

Bij GS1 doen een aantal van deze startcodes dienst als land en service codes, deze startcodes kunt u dus ook niet gebruiken voor uw CiEANs(TM).

U vindt de lijst met de bij ons beschikbare startcodes HIER.

Het grote voordeel bij het gebruik van onze CiEANs(TM) is dat zij 100% anoniem en privé zijn, dit in tegenstelling tot de standaard EAN's die in een extern toegankelijke GS1 databases worden opgenomen.

Het nadeel dat u bij CiEANs(TM) geen garantie heeft op elders ook in gebruik zijnde codes, is klein, immers de startcodes zijn voor ieder vrij te kiezen, echter toch zal een dubbele CiEAN(TM) niet zo snel gebeuren want bij een 13 cijferige CiEAN(TM) reeks zijn er 10 miljard CiEANs(TM) mogelijk achter elke startcode.

Wij geven de 13 cijferige CiEANs(TM) achter elke startcode uniek uit zodat er b.v. bij uw dealer, als u uw CiEANs(TM) aan reservedelen koppelt, geen doublures ontstaan.

Bij onze 8 cijferige CiEANs(TM) kunnen wij deze garantie niet geven, immers zij kunnen slechts in pakketten van maximaal 10,000 stuks geleverd worden.

Onze CiEANs(TM) zijn spotgoedkoop, éénmalig vanaf ca. €1,- voor 5 CiEANs(TM) en €159,95 tot €199,95 voor 250.000 CiEANs(TM)

Ook worden onze CiEANs(TM) u zonder de hoge jaarlijkse lidmaatschaps fee, huur of jaaromzet fee van GS1 geleverd.

Onze CiEANs(TM) zijn handig omdat zij door u, middels uw bedrijfseigen coderingen, aan afdelingen, weegschalen, propotioneer automaten, franchisers, vestigingen, locaties, recepten, werkprocessen, projecten en een nagenoeg oneindig aantal andere toepassingen en bedrijfsprocessen toegewezen kunnen worden.

Een ander groot voordeel van CiEANs(TM) boven gewone EANs is het feit dat zij intern recyclebaar zijn, 100% geheim zijn voor buitenstaanders en door een intelligent gekozen startcode direct toewijsbaar aan een toepassing, project of process gekoppeld kunnen worden.

Onze CiEANs(TM) worden het volledig eigendom van de koper, die ze dan ook naar eigen goeddunken kan doorverkopen, uitlenen, splitsen in kleinere pakketten, overgedragen aan dealers of in geval van bedrijfsovername, enz.

Alle onze CiEANs(TM), dus zowel de 8-cijferige alsook de 13-cijferige CiEANs(TM) kunnen vaak met diverse standaard Office programma's omgezet worden naar scanbare BAR en QR codes, die ook door uw standaard barcode scanners gelezen kunnen worden.

Ook kan EANnummer.nl/eu/com, tegen extra betaling, deze barcode conversie service voor u verrichten.

Bij de bestelknop kunt u ervoor kiezen om, tegen een extra betaling, uw bestelde CiEANs(TM) in 4, 8 of 16 gelijkelijke delen geleverd te krijgen.

Als u ervoor gekozen heeft om al uw bestelde CiEANs(TM) met dezelfde startcode te laten beginnen, dan kiest u hier één startcode en plaatst deze in het vraagveld van het bestelformulier.

Als u ervoor gekozen heeft om uw bestelde CiEANs(TM) gelijkelijk over 4, 8 of 16 verschillende startcodes te verdelen, dan kiest u uit deze LIJST uw benodigde startcodes en plaatst deze in het vraagveld van het bestelformulier.